Rijstnoodles met Kip en Doperwten

Rijstnoodles met Kip en Doperwten

Rijstnoodles met Kip en Doperwten
IngrediĆ«nten: 1 eetlepel maizena, 3 eetlepels sojasaus, 1 kipfilet, rijstnoodles, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje doperwten, 3 bosuien, 200 ml water, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels vissaus, pinda’s,

Aantal personen: 2

Maak een mengsel van 1 eetlepel maizena met 3 eetlepels sojasaus. Meng in dit mengsel 1 in blokjes gesneden kipfilet. Kook de rijstnoodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 3 fijngehakte teentjes knoflook met 1 theelepel sambal tot het begint te geuren. Voeg de kipfilet toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 1 potje doperwten (uitgelekt), 2 in ringen gesneden bosuien, 200 ml water, 1 eetlepel chilisaus en 2 eetlepels vissaus toe. Laat het geheel zachtjes koken zodat de saus kan indikken. Serveer het geheel met de rijstnoodles. Doe er op je bord nog wat in ringen gesneden bosui en pinda’s bij. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top