Broodje Shoarma

Broodje Shoarma

Broodje Shoarma
Eigenlijk wilde ik shoarma maken zoals het hoort met lamsvlees. Ik heb nog een grote pot shoarmakruiden staan namelijk. Maar lamsvlees was niet op voorraad bij de boerderijwinkel. Dan zoals in de supermarkt met een hamlapje.

Ingrediënten: yoghurt, mayonaise, knoflook, 300 gram hamlapjes, 1 ui, shoarmakruiden, pitabroodjes, sla,

Aantal personen: 2

Meng voor de knoflooksaus yoghurt met mayonaise en 2 uitgeperste teentjes knoflook. Laat even staan voor de smaak. Snijd 300 gram hamlapjes in blokjes. Doe de blokjes hamlap samen met 1 gesnipperde ui in een bakje. Kruid met shoarmakruiden naar smaak. Laat ook dit even staan. Bak de pitabroodjes af in de Airfryer. Snijd de pitabroodjes door de helft. Vouw de pitabroodjes open. Vul met sla en de shoarma. Maak af met de knoflooksaus. Eet smakelijk!

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top