Salade met Tortellini, Spekjes en Granola

Salade met Tortellini, Spekjes en Granola

Salade met Tortellini, Spekjes en Granola
De eerste warme dag van het jaar met weer temperaturen boven de dertig graden. Dan is koken niet heel evident. Ik maakte vandaag een maaltijdsalade. Van Mieneke had ik spekjes meegekregen. Dat gaat goed door een salade. In plaats van croutons had ik bedacht om granola door de salade te doen. Ik gebruikte de Oot keto granola. Dat was een goede toevoeging!

Ingrediënten: 100 gram blokjes spek, 1/2 zakje tortellini, sla, tomaatjes, granola, saus,

Aantal personen: 2

Bak 100 gram blokjes spek zachtjes uit in de pan. Laat uitlekken op een vel keukenpapier. Kook 1/2 zak tortellini volgens aanwijzing op de verpakking. Was en snijd de sla. Meng de sla met de uitgebakken spekjes, tortellini en gehalveerde tomaatjes. Doe er op je bord nog wat granola en saus bij. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top