Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega
Vandaag zijn we, voor het eerst sinds lange tijd, richting Friesland gegaan. Op visite bij Jan en Mieneke. Het was echt lekker in de tuin daar. Een lekkere zomerse vakantie dag en ook fijn om hen weer te zien. We hebben er ook gegeten. Heel hip kon Michel bij de Chinees waar Jan en Mieneke altijd naar toe gaan om af te halen ook online bestellen.

Omdat ze niet in het bezorggebied van de Chinees woonden moest het wel opgehaald worden. Precies op tijd stond de maaltijd klaar, ze waren net bezig met inpakken. Betaald was er al via iDeal, dus het was een kwestie van tasje pakken en weer terug naar huis. Handig.

Wat was er besteld? Twee keer een keuze menu. Eentje met bami en de andere met nasi. Bij elk keuze menu kon je twee gerechten kiezen. Wij hadden er dus in totaal vier. Er was gekozen voor Bali Kai (kip en groente in pittige ketjapsaus), Tjap Tjoy, Kip Kerrie en Redang. Uiteraard weer veel te veel voor zijn vier, maar dat komt in Friesland altijd wel op.

In ieder geval hadden Michel en ik een super lekkere vakantiedag bij Jan en Mieneke!

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top