Broodjes van Bollo Panino Veenendaal

Broodjes van Bollo Panino Veenendaal

Broodjes van Bollo Panino Veenendaal
Deze week zijn we allebei een weekje vrij. De maandag begon ik al vroeg bij de kapper. Na vier maanden was het toch wel eens tijd om naar de kapper te gaan! Vervolgens een rondje Action om een plantenspuit te kopen en daarna al broodjes voor de lunch te scoren bij Bollo Panino. Het was zo vroeg dat de broodjes nog in de oven zaten. Lekker vers toch?

Voor Michel nam ik een broodje picanto mee, dit broodje is belegd met kaas, chorizo, sla, ui en pepers. Zelf nam ik een broodje carpaccio. Dit broodje is belegd met carpaccio, rucola, olijven, pijnboompitten, pesto en Parmezaanse kaas. Alleen wilde ik het broodje zonder olijven. In plaats van de olijven kreeg ik plakjes komkommer er op. Lekker fris!

Beide broodjes waren super lekker. Goed begin van een weekje vrij!

Bollo Panino
’t Zwaaiplein 1
3901 BG Veenendaal

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top