Barbecue op Vaderdag

Barbecue op Vaderdag

Barbecue op Vaderdag
Britt heeft er een tijd voor in de rij gestaan om een perfect vaderdagscadeau te kopen voor iemand die al alles heeft. Bij Vuur & Rook in Lunteren haalde ze daar allerlei lekkers voor op de barbecue. Omdat het genoeg was voor ons allen bleven Britt en Dennis ook mee barbecueën. Gezellig weer zo met vier eten. Voor Britt haalde Michel nog vegetarisch vlees en champignons. Zelf had ze nog een zoete aardappel mee die ook op de barbecue kon.

Barbecue op Vaderdag
Maar wat hadden we dan op de barbecue? Worstjes met bacon en ui, worstjes met pulled pork, speklapjes met Texas sub, hamburgers met cheddar cheese en Texas kruiden. Vegetarisch waren worstjes en hamburgers van de Vegetarische Slager, champignons aan een spiesje en gepofte zoete aardappel. Erbij nog sla, stokbrood, verschillende sausen en natuurlijk de pindasaus van Michel.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top