Spinaziestamppot met Riblap

Spinaziestamppot met Riblap

Spinaziestamppot met Riblap
Vandaag zijn we naar een boerderijwinkel gefietst waar je noten en zuidvruchten kon kopen in Overberg. Daarna verder gefietst naar de Kleine Hope in Renswoude waar we zuivel en vlees haalden. Het zuivel van de Kleine Hope wordt op de eigen boerderij gemaakt. Het vlees komt van Boerderij t Binnenveld. Michel had onder andere een riblap gekozen. Met alleen maar een beetje zout, peper en knoflookpoeder hebben we de riblap ‘s middags lekker lang laten stoven. Zo hadden we een ouderwets lekker stukje vlees.

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top