Wraps met Hacheevlees en Rode Kool

Wraps met Hacheevlees en Rode Kool

Wraps met Hacheevlees en Rode Kool
Ik dacht eigenlijk dat het een hele regenachtige dag zou worden. Goed voor rode kool met hachee. Dan zonder aardappels maar met wraps, want die moesten gewoon op. Het bleek achteraf alleen ‘s ochtends regenachtig te zijn en ‘s middags werd weer zomers warm. De wraps waren in ieder geval zo klaar. Lekker na een drukke, laatste werkdag voor een weekje vrij.

Ingrediënten: 1 pak Food by Four hachee, 1 potje rode kool, 4 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 2

Verwarm de hachee volgens aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Verwarm 1 potje rode kool. Verwarm de tortilla wraps 1 minuut in de magnetron. Beleg de wraps met sla, wat hacheevlees en een schepje rode kool. Vouw goed dicht. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top