Risotto met Rookspek en Paddenstoelen

Risotto met Rookspek en Paddenstoelen

Risotto met Rookspek en Paddenstoelen
Bij de boerderijwinkel nam ik ook rookspek mee, ik had toen ook al deze risotto in gedachte. Ik moest nog een half pak risotto rijst opmaken dus mooi meegenomen. Ik maakte van de risotto genoeg om nog eens mee te lunchen. Normaal maak je risotto met bouillon, maar door de rookspek had ik zoiets van misschien wordt het met bouillon wat te zoutig.

Ingrediënten: 150 gram rookspek, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 200 gram gemengde paddenstoelen, risotto rijst, water, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 150 gram in blokjes gesneden rookspek met 1 gesnipperde ui en 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gesneden paddenstoelen toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg de risotto rijst toe. Roer even om. Voeg dan ongeveer 700 ml water toe. Mag in gedeeltes. Blijf goed roeren. Roer er op het laatst wat geraspte kaas door. Eet smakelijk.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top