Andijviestamppot met Gehaktbal

Andijviestamppot met Gehaktbal

Andijviestamppot met Gehaktbal
Naast de kipsaté nam ik bij de boerderijwinkel ook gehakt mee. Zondagavond maakte ik er al gehaktballen van, gewoon met gehaktkruiden en een ei. Normaal neem ik eigenlijk altijd voorgedragen gehaktballen, maar nu dus zelfgedraaide. De gehaktballen heb ik eerst rondom aangebakken. Daarna op laag vuur met de deksel op de pan ruim 20 minuten zachtjes laten sudderen. Uiteraard af en toe wel omdraaiend. Bij de gehaktballen gewoon een andijviestamppot met jus.

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top