Broodje Bommelburger

Broodje Bommelburger

Broodje Bommelburger
Vandaag ben ik langs kaasmakerij Huig de Graaf of ookcwel Doornvoort gegaan. Ik wilde wel eens de echte “kaas uit Doorn” proberen. Naast kaas nam ik ook yoghurt en karnemelk mee. Grappig is dat de zuivel voor de kaas en de melkproducten worden geleverd door een broer van een klasgenoot van mij van de lagere school. Ik nam er ook Bommelburgers mee, hamburgers uit Ophemert. Bij de bakker in Leersum nam ik tijgerbollen mee en zo had ik voor vanavond een makkelijke maaltijd.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top