Bezorg-driegangenmenu van Bite Veenendaal

Bezorg-driegangenmenu van Bite Veenendaal

Bezorg-driegangenmenu van Bite Veenendaal Tom Kha kai
Vandaag moest Michel al heel vroeg op zijn werk zijn (en dan ook heel erg vroeg). Zelf had ik een enorm drukke thuiswerkdag voor de boeg. Van het weekend hadden we dus al bedacht dat we vandaag iets lieten bezorgen of gingen afhalen. Maandagavond hadden we besloten dat het bezorgen van Bite ging worden. Ze hadden weer allemaal nieuwe dingen op het menu en het werd nu ook eens thuisbezorgd. We bestelden het Bite special menu. Driegangen met lekkers van Bite.

Vooraf hadden we beide een Tom Kha Kai soepje. een soepje met krokante kip, kokos en taugé met een zachte curry smaak. De soep moesten we nog wel even zelf opwarmen. Dat is altijd zo bij Bite.

Bezorg-driegangenmenu van Bite Veenendaal noodles salade pekingeend
Daarna de hoofdgerechten, dit zijn altijd salades bij Bite. We kozen beide een andere salade, die we uiteraard deelden. Hierboven zie je de noodles salade pekingeend met zoetzure groente en pruimenchutney.
Bezorg-driegangenmenu van Bite Veenendaal noodles salade krokante buikspek
De andere salade is de noodles salade krokante buikspek met sojabonen, kimchi, sesam en krokante ui. Wat je op deze foto’s niet ziet is de hoeveelheid salade. Op het bord zelf was het een enorme berg. Zo heb ik weer een lunchsalade voor morgen.

Bezorg-driegangenmenu van Bite Veenendaal brownie met een gelei passievrucht
Daarna de desserts als afsluiter Dit is de brownie met een gelei passievrucht en een quenelle chocolademousse.

Bezorg-driegangenmenu van Bite Veenendaal carrot cake met mascarpone crème
Het andere dessert is de carrot cake met mascarpone crème. Uiteraard hebben we de desserts ook weer gedeeld. Het was weer een verwennerij zo’n driegangenmenu thuis. Zeker na zo’n vermoeiende dag als vandaag.

Bite
Brouwersgracht 168
3901 TM Veenendaal

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top