Biefstukspiesjes met Gebakken Aardappelschijfjes en Doperwten

Biefstukspiesjes met Gebakken Aardappelschijfjes en Doperwten

Biefstukspiesjes met Gebakken Aardappelschijfjes en Doperwten
Vandaag was het een regenachtige dag, geen dag om te fietsen. We wilden wel even naar een boerderijwinkel en zijn met de auto gegaan. Maar goed ook, want we kregen wel even een plensbui onderweg. Bij Boerderijwinkel van Steenbergen haalde ik vlees en yoghurt. Vandaag aten we daarom biefstukspiesjes met gebakken aardappelschijfjes en doperwten. De biefstukspiesjes komen oorspronkelijk bij vleesboerderij het Binnenveld vandaan.

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top