Udon Noodles met Biefstuk, Champignons en Paprika in Betawi-saus

Udon Noodles met Biefstuk, Champignons en Paprika in Betawi-saus

Udon Noodles met Biefstuk, Champignons en Paprika in Betawi-saus
Eigenlijk had ik een philly cheese-steak sandwich op het menu staan. Ik had alleen geen zin in een broodje. Daarom haalde ik Udon-noodles, gemengde paddenstoelen en betawi-saus. Liet ik de kaas weg en maakte ik dit noodles-gerecht. Eens wat anders die Udon noodles.

em>Ingrediënten: udon noodles, 1 biefstuk, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 groene paprika, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 zakje Samasaya betawi-saus,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in reepjes gesneden biefstuk tot het bruin is. Schep uit de pan en houdt het apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 gesneden groene paprika. Bak tot de ui en paprika zacht zijn. Voeg 200 gram gesneden paddenstoelen toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg het zakje betawi-saus toe. Roer goed door. Voeg als laatste de biefstukreepjes toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de udon-noodles. Eet smakelijk!

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top