Spaghetti met Gehakt en Pastasaus

Spaghetti met Gehakt en Pastasaus

Spaghetti met Gehakt en Pastasaus
Zo leuk wanneer je tijdens het fietsen allerlei kastjes tegenkomt. Zo heb ik al best veel boeken geruild in minibiebs en zo veel verschillende genres boeken gelezen die ik anders misschien niet zou hebben gelezen. Afgelopen maandag kwam ik in Rhenen een ander kastje tegen. Een kastje met eigengemaakte jams, bosbessensap, eieren en pastasaus. Ik had gelukkig klein geld op zak en kon ik zo een potje pastasaus meenemen. Vandaag maakte ik het klaar, heel simpel. Spaghetti koken. Gehakt met ui bakken en pastasaus erbij. Een simpele en lekkere pasta! Leuk die initiatieven zo langs de weg.

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top