High Tea Box van Restaurant de Dennen

High Tea Box van Restaurant de Dennen

High Tea Box van Restaurant de Dennen
Heel veel restaurants hebben nu tegenwoordig aan afhaalmaaltijden, ook de Dennen in Renswoude. Zij noemen het boxen. Maaltijden die bijna af zijn en waar je alleen nog wat voor in de oven bijvoorbeeld hoeft te doen. Zo heb je het natuurlijk altijd goed warm, ook al heb je het afgehaald. Voor deze eerste pinksterdag hebben we bij de Dennen een high tea box afgehaald. De inhoud leek ons wat, maar ook de recensie die ik hierover gelezen had waren veel belovend.

Via de site besteld voor vandaag. Tussen 13:00 en 15:00 konden we het vandaag ophalen. Toen we aankwamen was het behoorlijk druk op de parkeerplaats. Het is ook één van de startpunten van een wandeling langs de Grebbelinie. In ieder geval binnen werd ik prima geholpen, looproutes en dergelijke, aardig personeel. Top dus, maar dan de box! Wat kregen we? Nou behoorlijk wat. Verrassend vond ik dat er zelfs zakjes thee, takjes munt en honing bij zat. Zo is het echt een high tea.

In de box zat qua zoetigheid: scones met jam en clotted cream, amandelkokoskoek, brownie, boterkoek, macarons en bonbons. Van de zoetigheid moesten de scones vijf minuutjes in de oven. Of in ons geval even in de Airfryer.

Het hartige gedeelte bestond uit: rolletjes tramazine met zalm, rolletjes tramazine met parmaham, een kleine quiche en broodjes met carpaccio. De quiche moest ook nog eventjes in de oven (of Airfryer) om goed warm te worden.

Zoals je ziet een heel uitgebreide high tea. Zo’n beetje de hele middag hebben we er van gesmikkeld. Het was een supergoed verzorgde high tea box. De prijs is het zeker dubbel en dwars waard.

De Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top