IJsje bij de Kleine Hope Renswoude

IJsje bij de Kleine Hope Renswoude

IJsje bij de Kleine Hope Renswoude
Vanochtend hebben we een rondje in het “Binnenveld” gefietst langs allerlei boerenlandwinkels. Met fietstassen vol zuivel, kaas en vlees zijn we naar huis gegaan. Alleen geen karnemelk. Daarom zijn we ‘s middags nog een keer op de fiets gestapt en zijn we richting Renswoude gefietst. Bij boerderijwinkel haalde ik een fles verse karnemelk. Lekker met Ranja-siroop! Maar ze hadden ook zelfgemaakt boerenijs, nou dat is altijd goed, zeker op zo’n mooie zonnige dag als vandaag.

Ik koos voor een bolletje meloen-ijs en een bolletje malaga-ijs. Michel nam twee verschillende roze-ijs. In ieder geval iets met bosvruchten. In ieder geval een leuk adresje qua boerenwinkeltje en als stop om lekker boerenijs te eten.

De Kleine Hope
Hopeseweg 25
3927 CS Renswoude

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top