Noodles met Sugarsnaps en Vegetarische Kipstukjes in Pindasaus

Noodles met Sugarsnaps en Vegetarische Kipstukjes in Pindasaus

Noodles met Sugarsnaps en Vegetarische Kipstukjes in Pindasaus
Ingrediënten: 200 gram sugarsnaps, noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, gemberpoeder, vegetarische kipstukjes, 3 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, melk, zout, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram sugarsnaps beetgaar. Bereid de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar en gemberpoeder tot de ui zacht is. Voeg de vegetarische kipstukjes en de sugarsnaps toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 3 (flinke) eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus en een scheut melk toe. Laat al roerende de pindakaas smelten. Is de saus te dik, voeg dan nog meer melk of eventueel water toe. Serveer met de noodles. Strooi op je bord er nog wat gefruite uitjes bij. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top