Spaghetti Bolognese uit een pakje

Spaghetti Bolognese uit een pakje

Spaghetti Bolognese uit een pakje
De bolognesesaus kwam uit een pakje wat maar even in de magnetron moest. Ik had bij Hoogvliet ooit een pak Joseph’s bolognesesaus zien liggen. Toen ik er sinds lange tijd weer eens was kon ik het niet laten om het te laten liggen. Ik wilde het wel eens proberen. Draadjesvlees uit een verpakking vind ik ook wel lekker. Kortom het werd een makkelijke maaltijd vandaag. Spaghetti koken, bolognesesaus pingen, kaas erover en klaar. De smaak? Eigenlijk best wel lekker voor zo een keertje.

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top