Tompoucen van Bakker Floris Veenendaal

Tompoucen van Bakker Floris Veenendaal

Tompoucen van Bakker Floris Veenendaal
Vandaag was, aan het einde van de middag, een verloting van lekkers wat overbleef bij Bakker Floris via Facebook. Een bakker die bij ons op loopafstand zit. Zij hebben lekker brood, broodjes en taartjes. Uit al de reacties was ik één van de gelukkigen. Ik kreeg een hele tas vol met een hartig stokbrood, kaasbollen, bruine bolletjes, krentebolletjes en een half tijgerbrood. De verrassing was 4 tompoucen!

‘s Avonds hebben we allebei lekker een tompouce opgesmikkeld, terwijl Britt en Dennis in Amersfoort de andere twee tompoucen opat. Heel toevallig kwam zij ‘s middags langs en kon ze de tompoucen meenemen. Ons oordeel: lekker!! De glazuur niet te zoet. Lekkere banketbakkersroom en het deeg was artisanaal. Top tompouce dus. Leuk om dit op deze manier te proberen.

Bakker Floris
Zandstraat 191
3905 EC Veenendaal

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top