Lasagne van Jumbo uit de Airfryer

Lasagne van Jumbo uit de Airfryer

Lasagne van Jumbo uit de Airfryer
Ik zit weer in een periode dat ik gewoon echt niet weet wat ik op tafel wil zetten. Vroeger dook ik bijvoorbeeld na het werk nog even de Albert Heijn in bij het station waar ik uitstap. Nu ben ik al in geen maanden meer in een trein geweest. Even boodschappen doen tussendoor doe ik nu niet zo snel. Vooraf plannen dus. Deze keer werd het makkelijk. Lasagnes voor in de Airfryer. Ideaal, de bakplaat erin, beide bakjes er op en bakken. Deze keer op 175 graden en 20 minuten.

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top