Wraps met Courgette en Gehakt en Zoete Saus

Wraps met Courgette en Gehakt en Zoete Saus

Wraps met Courgette en Gehakt en Zoete Saus
In de koelkast had ik nog een half pak wraps en een courgette liggen. Ik maakte er een gouden oude van, een Brutsellog klassieker die ik vroeger wel vaker maakte. Net als toen was de wrap nog steeds lekker.

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepels ketjap manis, 4 volkoren tortilla wraps, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui glazig 9s. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak een paar minuten. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus en 1 eetlepels ketjap manis toe. Warm goed door. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het courgette-gehaktmengsel. Vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Steek eventueel vast met een cocktailprikker. Strooi er gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top