Lekkers van Tamminga Veenendaal

Lekkers van Tamminga Veenendaal

Lekkers van Tamminga Veenendaal luxe appelbol
Vanochtend al heel vroeg een rondje richting Elst gefietst. Het was zelfs zo vroeg dat we onderweg slapende eenden zagen. Na een lekker rondje via Prattenburg, Plantage Willem III, de uiterwaarden van Remmerden en de defensieweg kwamen we weer in Veenendaal. Onderweg kreeg ik een briljant idee: banketbakker Tamminga zal vast wel open zijn. Even kijken of er geen rij is (na al die rijen die we gisteren zagen bij de bakkers)? Je raadt het al er stond inderdaad geen rij.

Kortom ik haalde daar allerlei lekkers. Het is ook een speciale dag vandaag. Het is uiteraard moederdag, maar Michel’s vader is ook jarig. Dat moeten we helaas op gepaste afstand vieren en dat doe je dan heel gepast met een luxe appelbol. Alleen de slagroom miste!

Lekkers van Tamminga Veenendaal mokka cremeux en bananensoes
Naast de luxe appelbollen had ik voor ’s middags twee gebakjes gehaald. Een mokka-crèmeux taartje en een bananensoes. Alleen door de lekkere high tea van Britt die we tijdens lunch hadden hebben we de taartjes ’s avonds bij de thee (en koffie) opgesmikkeld.

Puur Tamminga
Kerkewijk 76
3904 JE Veenendaal

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top