HighTea van Britt

HighTea van Britt

HighTea van Britt
Vandaag hadden we wel een hele bijzondere bezorgdienst aan de deur. Britt en Dennis kwamen langs voor moederdag om een zelfgemaakte high tea te brengen. Een uitgebreide high tea, overal was aan gedacht.

Zo kregen we een hartig gedeelte, scones en een zoet gedeelte. Het hartige gedeelte bestond uit sandwiches met gerookte zalm, roomkaas en bosui, een parmezaan-pesto stengel, een spinazie-feta swirl en een courgette-feta pannenkoekje. Daarna een scone met clotted cream. Daarna een zoet gedeelte met een havermouttaartje met Griekse yoghurt en fruit en een chocolademuffin met pure en witte chocolade en kandijsuiker.

We hebben er heerlijk van genoten, echt verwend zo op deze bijzondere dag.

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top