Macaroni met Gehakt, Champignons en Tomaat

Macaroni met Gehakt, Champignons en Tomaat

Macaroni met Gehakt, Champignons en Tomaat
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 200 gram gehakt, 150 gram champignons, 1 potje wortels, scheutje rode wijn, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, oregano, ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking gaar. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg vervolgens 150 gram in plakjes gesneden champignons en 1 potje wortels toe. Bak kort mee. Voeg een scheutje rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes toe. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met oregano en een scheutje ketjap manis. Serveer met macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top