Kip-Noodles Ovenschotel uit de Airfryer

Kip-Noodles Ovenschotel uit de Airfryer

Kip-Noodles Ovenschotel uit de Airfryer
Dit is echt wat voor een beetje grijzige zondagmiddag. Een beetje comfort food. In kleine aluminium bakjes past het prima in de Airfryer.

Ingrediënten: 1 streng noodles, 1 kipfilet, 1 kleine ui, 1 prei, 1 potje doperwten en wortels, tijm, klontje boter, 2 eetlepels bloem, 1/2 kippenbouillonblokje, water, scheutje melk, knoflookpoeder, geraspte kaas, mozzarella,

Aantal personen: 2

Kook 1 streng noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af en houd het apart. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Schep uit de pan en houd ook apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 gesneden prei. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 potje doperwten en wortel toe. Warm even mee. Roer er wat tijm door. Voeg 1 klontje boter toe. Laat de boter smelten. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg een 1/2 verkruimeld kippenbouillonblokje en geleidelijk ongeveer 350 ml water toe. Roer er nog een scheutje melk door. Haal het van het vuur af. Schep de noodles en kipfilet erdoor. Roer er geraspte kaas naar smaak door. Laat de kaas smelten. Breng op smaak met een beetje knoflookpoederSchep het geheel in ovenschaaltjes. Verdeel er stukjes mozzarella over. Zet de ovenbakjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden voor 12 minuten. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top