Gevulde Pannenkoeken met Spinazie, Salami en Kaas

Gevulde Pannenkoeken met Spinazie, Salami en Kaas

Gevulde Pannenkoeken met Spinazie, Salami en Kaas
Eigenlijk zou de pannenkoek gevuld zijn met spinazie, salami, kaas en ui. Dus niet. In de koelkast had ik nog een open potje pesto staan en had ik ook nog wat cherrytomaatjes liggen. Dat kan er eigenlijk ook wel door. Zo werd de gevulde pannenkoek gaandeweg steeds meer Italiaanser qua smaak. Ik bakte de pannenkoekjes in de Airfryer maar dit kan natuurlijk ook gewoon in een voorverwarmde oven.

Ingrediƫnten: 1 ui, 8 cherrytomaatjes, 400 gram spinazie, 1 eetlepel groene pesto, 4 pannenkoeken, 8 plakjes salami, geraspte belegen kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 8 in kwarten gesneden cherrytomaatjes tot de ui zacht is. Voeg 400 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 1 eetlepel groene pesto toe. Warm even mee. Knip eventueel de spinazie fijn met een keukenschaar. Verwarm 4 pannenkoeken in de magnetron. Leg op elke pannenkoek 2 plakjes salami, het spinaziemengsel en geraspte kaas. Rol de pannenkoeken op en steek vast met een prikker. Leg de pannenkoeken in de pan van de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor ongeveer 6 minuten zodat de kaas kan smelten. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top