Gehaktballetjes in Redangsaus

Gehaktballetjes in Redangsaus

Gehaktballetjes in Redangsaus
Ingrediënten: 8 gehaktballetjes, 1 bakje boemboe voor rendang, gemberpoeder, knoflookpoeder, 400 ml kokosmelk, seroendeng,

Aantal personen: 2

Bak 8 gehaktballetjes rondom aan in hete boter. Voeg 1 bakje rendang boemboe met wat gemberpoeder en knoflookpoeder toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe. Roer goed door. Zet het vuur lager en laat de saus tot de helft indikken. Serveer de gehaktballetjes met redangsaus, doperwten en pommes duches. Doe er op je bord nog seroendeng over. Eet smakelijk!

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top