Pad Thai Soep

Pad Thai Soep

Pad Thai Soep
Vandaag had ik zin in een maaltijdsoep. Onlangs had ik Pad Thai Soep gemaakt en die vonden we beide lekker. Kortom in de herhaling! In de vriezer hadden we nog een zakje stokbrood-sneetjes liggen. Lekker om mee in de soep te dooien (en weer wat plek in de vriezer).

Ingrediënten: 1 liter water, 2 groentebouillonblokjes, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels sojasaus, 1 kleine courgette, 400 gram Chinese groenten, noodles,

Aantal personen: 3

Zet 1 liter water op met 2 verkruimelde groentebouillonblokjes, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis en 3 eetlepels sojasaus. Laat de soep zachtjes koken. Roer tot de pindakaas is gesmolten. Bak ondertussen 1 in stukjes gesneden courgette met 400 gram Chinese groenten tot de groenten gaar zijn. Schep de groenten door de soep. Laat de soep 20 minuten zachtjes koken. Voeg op het laatst wat noodles toe (hoeveelheid naar eigen inzicht). Kook tot de noodles gaar zijn. Eet smakelijk!

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top