Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal
Er stond eigenlijk ‘kip pilav’ op het menu, maar een dreunende hoofdpijn gooide roet in het eten. Daarom bestelden we weer bij onze favoriete bezorg-pizzeria Da Asporto. Sneller dan verwacht stond de bezorger al voor de deur. Ik koos een pasta en Michel koos een pizza.

Zelf nam ik spaghetti bolognese. Deze is altijd lekker van Da Asporto.

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal
Michel nam de pizza shoarma. Een pizza met shoarma en apart erbij geleverd een zakje knoflooksaus.

Omdat we via de eigen site hadden besteld, kregen we er een blikje cola bij. Als extra verrassing, omdat we een aantal keer al via de eigen site hadden besteld, kregen we een kortingscode. Volgende keer ook tiramisu erbij? De bezorging was, zoals ik al eerder schreef, super snel. Veel sneller dan de aangegeven tijd in de mail. Zoals altijd waren de pizza en pasta erg lekker!
Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top