Gnocchi met Kip en Pesto uit de Airfryer

Gnocchi met Kip en Pesto uit de Airfryer

Gnocchi met Kip en Pesto uit de Airfryer
Bij Hoogvliet had ik een tijd geleden al aluminium bakken voor op de barbecue gekocht. Met wat vouwen past het ook in de Airfryer. Zo kan je makkelijk een ovengerecht maken in de Airfryer zoals deze gnocchi.

Ingrediënten: 1/2 pak gnocchi, 1 kipfilet, kipkruiden, 1 ui, 250 gram champignons, 1/3 potje groene pesto, mozzarella,

Aantal personen: 2

Kook 1/2 pak gnocchi gaar in kokend water. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met wat kipkruiden tot de kipfilet wit is. Voeg 1 gesnipperde ui toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1/3 potje groene pesto (±60 gram) en de gekookte gnocchi toe. Bak kort mee. Verwarm ondertussen de Airfryer voor op 180 graden. Doe alles in een schaal. Leg op het geheel plakjes mozzarella. Zet de schaal 10 minuten in de voorverwarmde Airfryer op 180 graden. Eet smakelijk!

0
(205 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top