Afhaal-driegangendiner bij Bite Veenendaal

Afhaal-driegangendiner bij Bite Veenendaal

Afhaal-driegangendiner bij Bite Veenendaal dashi bouillon
Tweede paasdag hebben we een driegangenmenu van Bite gegeten. Helaas niet op restaurant, want dat gaat nu helaas niet met alle regels. Maar Bite heeft een take-away service, ook met de paasdagen. Kortom voor tweede Paasdag hadden we al begin vorige week ons thuismenu besteld. Na afhalen moesten we alleen de soep nog even opwarmen en de kip even in de oven (Airfryer dus) doen. Wat stond er op het menu?

Beide begonnen we met een dashi bouillon. Dit is een bouillon met noodles, paprika, taugé, lente-ui en shiitake. Een smakelijke soepje!
Afhaal-driegangendiner bij Bite Veenendaal carpaccio salade
De hoofdgerechten waren salades. Deze hebben we gedeeld. Zoals altijd willen we natuurlijk alles proeven. Dit is de salade carpaccio met uiteraard carpaccio, parmezaanse kaas, rucola, cherrytomaat, kappertjes en truffelmayonaise.

Afhaal-driegangendiner bij Bite Veenendaal mailhoen piri piri salade
De kip van de salade maishoen piri piri moest nog even in de voorverwarmde oven op 180 graden (of dus even in de voorverwarmde Airfryer op 180 graden voor 3 minuten). De salade bevatte naast de maishoen piri piri nog parmezaanse kaas, knoflookcroutons en een ceasardressing.

Afhaal-driegangendiner bij Bite Veenendaal brownie
Daarna de desserts, zie die maar eens netjes op een bordje te krijgen. Dat lukt niet. Gelukkig had ik al foto’s vooraf gemaakt. Dit is de brownie met een panna cotta van passievrucht, een quenelle chocolademousse en knettersuiker!

Afhaal-driegangendiner bij Bite Veenendaal carrot cake
Dit is de carrot cake met mascarpone crème. Beide echt toptoetjes.

Naast de driegangen kregen we ook nog broodjes met gekruide boter erbij. Dat maakte het helemaal het restaurantgevoel thuis. Beide hebben we heerlijk gegeten, zo de paasdagen vieren met al dat lekkers. Helemaal top!

Bite
Brouwersgracht 168
3901 TM Veenendaal

0
(112 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top