Paasbox van Cupcakerij en Zuivelhoeve Veenendaal

Paasbox van Cupcakerij en Zuivelhoeve Veenendaal

Paasbox van Cupcakerij en Zuivelhoeve Veenendaal
Een high tea thuis met pasen, dat lijkt me wel wat dacht ik toen ik de Instagrampost van de Cupcakerij zag, zeker nu met die vreemde tijden. Een zoete paasbox van de Cupcakerij en een hartige paasbox van de Zuivelhoeve. Snel besteld via de webshop, de paasboxen gingen hard, en zaterdag heeft Michel de bestelling opgehaald. Wat kregen we?

Paasbox van Cupcakerij en Zuivelhoeve Veenendaal Cupcakerij
In de zoete paasbox van Cupcakerij drie soorten plaatcake: carrot cake, brownie en blondie. Drie soorten cupcakes: frambozen, vanille en oreo. Drie soorten overig zoet: witte chocolade macarons, merenguenestjes met lemoncurd en fudge.

Paasboxen van Cupcakerij en Zuivelhoeve Veenendaal
In de paasbox van Zuivelhoeve: Twente metworst, grissini genovese, huisgemaakte Heks’nkaas, pesto olijven, roodbonter mild kaas, mosterd dille dip, pepper crackers en een noten pindamix. Op de foto zie je geen olijven, dat was het enige waar we beide niet van houden.

’s Middags en ’s avonds hebben we lekker van al het lekkers gesmikkeld. Het was misschien zo een andere eerste paasdag dan dat we normaal zouden hebben gedaan (geen gourmet), maar het was wel een super lekkere eerste paasdag. Super dat ondernemers in Veenendaal op deze manier allerlei leuke en lekkere dingen bedenken!

Cupcakerij
Patrimoniumlaan 32
3904 AD Veenendaal

Zuivelhoeve
Hoofdstraat 94
3901 AW Veenendaal

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top