Spek Sticky Cola uit de Airfryer

Spek Sticky Cola uit de Airfryer

Spek Sticky Cola uit de Airfryer
Bij het boodschappen leek met het makkelijk: spek sticky cola van Jumbo. Kan prima in de Airfryer tot ik de gebruiksaanwijzing las: 2 uur op 120 minuten in de oven. Veel te laat gezien, 2 uur in de oven… Ik heb het vlees, de spek sticky cola, toch in de Airfryer gedaan en dat ging prima!

Verwarm de Airfryer voor op 150 graden. Wikkel de spek sticky cola in aluminiumfolie (anders gaat de Airfryer erg roken door al het vet). Leg de spek sticky cola 40 minuten in de Airfryer op 150 graden en dan nog eens 15 minuten op 180 graden. Haal het aluminiumfolie er voorzichtig af.

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top