Pizza Calzone uit de Airfryer

Pizza Calzone uit de Airfryer

Pizza Calzone uit de Airfryer
Pizza uit de Airfryer? Gaat prima, zeker als je een pizza calzone maakt, dan heb je sowieso geen last van ‘rondvliegende’ ingrediënten.

Ingrediënten: 1 ui, knoflookpoeder, 200 gram champignons, 1 rol pizzadeeg met saus, salami, kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met wat knoflookpoeder tot de ui glazig is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Snijd het pizzadeeg door de breedte in midden zodat je 2 vierkanten krijgt. Dit past precies op de bakplaat-pan van de Airfryer XL.Besmeer het pizzadeeg met de tomatensaus. Verdeel plakjes salami en kaas over het deeg. Leg op elk deel pizzadeeg de ui en champignons. Vouw het pizzadeeg dicht. Druk de randjes dicht met een vork. Leg de pizza calzone’s op de bakplaat van de Airfryer. Zet de voorverwarmde Airfryer nu aan op 200 graden / 12 minuten. Eet smakelijk!

0
(132 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top