Kip Kerrie met Rijst

Kip

Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 prei, 200 gram champignons, 300 ml kokosmelk, 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1/2 eetlepel nandan masala, zout, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2 (1/2)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet wit is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 300 ml kokosmelk toe, zoveel tot je een goede saus hebt. Voeg 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1/2 eetlepel nandan masala en een beetje zout toe. Laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen zodat de saus kan indikken. Serveer met rijst en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top