Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer
Via statistieken zie ik dat “lasagne uit de Airfryer” een populaire post is. Lasagne uit de Airfryer is makkelijk, want oké het is gewoon een kant-en-klaar lasagne van de supermarkt, maar soms is dat ook gewoon lekker. Hoe lang en hoe warm in de Airfryer? 20 minuten op 175 graden. Twee bakjes past net in het mandje met een beetje duwen van de bakjes. Twee bakjes past prima wanneer je een pan/bakplaat hebt voor de Airfryer. Ps. ik heb een Airfryer XL, in een Airfryer XXL zal het nog beter passen.

0
(123 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top