Afhalen bij Namastey Veenendaal

Afhalen bij Namastey Veenendaal

Afhalen bij Namastey Veenendaal
Tijdens ons ‘fietsen voordat we gaan thuiswerken’ rondje vanochtend vroeg fietsten we door het centrum langs restaurant Namastey. Op de ramen grote posters met nu afhalen en bezorgen. Nou ook ‘s ochtends vroeg liep het water me al in de mond. Dit leek ons zo’n goed idee: vanavond lekker thuis Indiaas eten. Zo gezegd, zo gedaan. Met een mailtje hebben we onze bestelling gedaan en op de afgesproken tijd heeft Michel het afgehaald.

Wat hebben we gekozen? We kozen een chicken rogan josh curry. Dit is een curry gerecht uit Kashmir bereid met knoflook en tomaat. Een milde curry. Het tweede gerecht is de Lamb curry, een authentieke lamscurry in tomatensaus op smaak gebracht met garam masala. Een iets pittiger gerecht dan de chicken rogan josh. De gerechten werden geserveerd met rijst en een frisse salade.

Uiteraard hebben we de gerechten gedeeld, je wilt natuurlijk alles proeven toch? Beide hebben we echt genoten. Een beetje Namastey thuis!

Indiaas Restaurant Namastey India
J.G. Sandbrinkstraat 2
3901 EZ Veenendaal

0
(96 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top