Mexicaanse Flap

Mexicaanse Flap

Mexicaanse Flap
Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 1 ui, knoflookpoeder, 1 theelepel sambal, 100 gram ontbijtspek, 1 rode paprika, 1 blikje mais, kaas,

Aantal personen: 2
Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg.Bak 1 gesnipperde ui met knoflookpoeder en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak even mee, Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 1 blikje mais toe. Bak tot de paprika zacht is. Schep de groente op het bladerdeeg, leg er een klein plakje kaas op. Vouw het bladerdeeg dicht. Leg de Mexicaanse flapjes ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde Airfryer op 200 graden. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top