Pasta met Romige Champignonsaus

Pasta met Romige Champignonsaus

Pasta met Romige Champignonsaus
Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 500 ml water, 100 ml kookroom, oregano,

Aantal personen: 2

Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens ongeveer 500 ml water en 100 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met een beetje oregano. Laat de saus iets indikken. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top