Wrap met Chinese Groente

Wrap met Chinese Groente

Wrap met Chinese Groente
Ingrediënten: 150 gram gehakt, 400 gram Chinese groenten, scheut tomatenketchup, scheut chilisaus, scheutje ketjap manis, wraps, crème fraîche, kaas

Aantal personen: 2

Bak 150 gram gehakt tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 400 gram Chinese groenten toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Voeg vervolgens naar eigen inzicht een scheut tomatenketchup, een scheut chilisaus en een scheutje ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Bereid de wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met een laagje crème fraîche. Verdeel vervolgens de groente en gehakt erover. Leg er een half plakje kaas op. Vouw dicht en serveer. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top