Panlasagne

Panlasagne

Panlasagne
Ingrediënten: 200 gram kipgehakt, 1 prei, 2 teentjes knoflook, 1 paprika, 250 gram champignons, 500 ml gezeefde tomaat, 100 ml kookroom, gedroogde oregano, lasagnevellen,

Aantal personen: 2

Bak 200 gram kipgehakt rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 gesneden paprika toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat, 100 ml kookroom en gedroogde oregano toe. Roer even door. Voeg vervolgens een stuk of 3 gebroken lasagnevellen toe. Laat de saus zo’n 15 minuten zachtjes pruttelen zodat de lasagnebladen gaar kunnen worden. Eet smakelijk!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top