Noodles met Sugarsnaps en Wortel

Noodles met Sugarsnaps en Wortel

Noodles met Sugarsnaps en Wortel
Dit recept zal niet echt vegetarisch zijn denk ik, ik gebruik er namelijk vissaus in. De naam zegt het al natuurlijk. In ieder geval zit er geen vlees in. Overigens was het vandaag best lastig om vlees te kopen. Bijna alles was al leeg qua vlees, ‘s ochtends vroeg al. Ach ja, zonder vlees is eigenlijk nog beter toch.

Ingrediënten: noodles, sesamolie, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 150 gram sugarsnaps, 1 wortel, sesamzaad, 1 eetlepel sojasaus, 2 eetlepels vissaus, 3 bosuien, cashewnoten,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak in hete sesamolie 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat gemberpoeder tot het geurt. Voeg 150 gram sugarsnaps en 1 gesneden wortels. Voeg de gekookte noodles, wat sesamzaad, 1 eetlepel sojasaus 2 eetlepels vissaus en 3 in ringen bosuien toe. Warm het geheel goed door. Doe er op je bord nog wat cashewnoten bij. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top