Thaise Rode Curry met Peultjes en Courgette

Thaise Rode Curry met Peultjes en Courgette

Thaise Rode Curry met Peultjes en Courgette
Ingrediënten: 2 theelepels Thaise rode curry paste, 1 courgette, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 klein blikje kikkererwten, 400 ml kokosmelk, 2 eetlepels sojasaus, 150 gram peultjes, knoflookpoeder, rijst,

Aantal personen: 4

Roerbak 2 theelepels Thaise rode curry pasta tot het lekker ruikt. Voeg 1 gesneden courgette, 1 gesneden rode paprika, 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 uitgelekt blikje kikkererwten toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk en 2 eetlepels sojasaus toe. Laat de curry 15 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten 150 gram peultjes toe. Breng eventueel op smaak met een beetje knoflookpoeder. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top