Pad Thai Soep

Pad Thai Soep

Pad Thai Soep
Ingrediënten: 1 liter water, 2 groentebouillonblokjes, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels sojasaus, 1 kleine courgette, 400 gram Chinese groenten, noodles, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Zet 1 liter water op met 2 verkruimelde groentebouillonblokjes, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis en 3 eetlepels sojasaus. Laat de soep zachtjes aan de kook komen. Roer tot de pindakaas is gesmolten. Bak ondertussen 1 in stukjes gesneden courgette met 400 gram Chinese groenten tot de groenten gaar zijn. Schep de groenten door de soep. Voeg bij de soep noodles toe (hoeveelheid naar eigen inzicht). Kook tot de noodles gaar zijn. Strooi er op je bord gefruite uitjes (of seroendeng) over. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top