Tom Kha Kai Soep

Tom Kha Kai Soep

Tom Kha Kai Soep
Eigenlijk hoort in dit recept ook een rode paprika, maar helaas was de paprika uit het pakket niet meer vers. Zo jammer.

Ingrediƫnten: 1 Jumbo verspakket voor Tom Kha Kai soep (2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, gember, 1 wortel, 130 gram sperzieboontjes, 2 groentebouillonblokjes, zakje sausmix, 1 stengel citroengras), 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1,25 liter water,

Aantal personen: 4

Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 fijngesneden rode peper en 1 fijngehakt stukje gemberwortel. Bak tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet wit is. Voeg 1 gesneden wortel, 250 gram in plakjes gesneden champignons en 130 gram gebroken sperzieboontjes toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1,25 ml water, 2 verkruimelde groentebouillonblokjes, de sausmix en 1 gekneusde citroenstengel toe. Roer het geheel goed door. Breng het kort aan de kook. Laat het geheel 30 minuten zachtjes pruttelen.

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top