Vegetarische Beef Shanghai

Vegetarische Beef Shanghai

Vegetarische Beef Shanghai
Ingrediënten: 300 ml groentebouillon, 1 eetlepel stroop, 3 eetlepels sojasaus, 2 theelepels paprikapoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, sesamzaad, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 pak vegetarische gehaktballetjes, 1 prei, 250 gram champignons, 150 gram peultjes, 100 gram taugé, noodles, cashewnoten,

Aantal personen: 2

Maak een saus van 300 ml groentebouillon, 1 eetlepel stroop, 3 eetlepels sojasaus, 2 theelepels paprikapoeder, 1 theelepel knoflookpoeder en wat sesamzaad. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 pak vegetarische gehaktballetjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 150 gram peultjes toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de saus toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Bereid ondertussen de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Voeg op het laatst de taugé toe. Warm even mee. Serveer de vegetarische Beef Shanghai met noodles en cashewnoten. Eet smakelijk!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top