Thaise Massaman Curry

Thaise Massaman Curry


Ingrediënten: 30 gram massaman currypasta, 1 ui, 2 zoete aardappels, 100 gram peultjes, 1 klein blikje kikkererwten, blokje santen, 400 ml water, 1 eetlepel sojasaus, taugé, cashewnoten,

Aantal personen: 3

Bak 30 gram massaman currypasta met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden (en geschilde) zoete aardappels toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 100 gram peultjes en 1 klein blikje kikkererwten (uitgelekt) toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens een blokje santen en 400 ml water toe. Laat de santen al roerende smelten. Voeg 1 eetlepel sojasaus toe. Warm het geheel op middelhoog vuur zo’n 10 tot 15 minuten door. Voeg op het laatst een handje taugé toe. Serveer met naan en cashewnoten. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top