Thaise Massaman Curry

Thaise Massaman Curry


Ingrediënten: 30 gram massaman currypasta, 1 ui, 2 zoete aardappels, 100 gram peultjes, 1 klein blikje kikkererwten, blokje santen, 400 ml water, 1 eetlepel sojasaus, taugé, cashewnoten,

Aantal personen: 3

Bak 30 gram massaman currypasta met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden (en geschilde) zoete aardappels toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 100 gram peultjes en 1 klein blikje kikkererwten (uitgelekt) toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens een blokje santen en 400 ml water toe. Laat de santen al roerende smelten. Voeg 1 eetlepel sojasaus toe. Warm het geheel op middelhoog vuur zo’n 10 tot 15 minuten door. Voeg op het laatst een handje taugé toe. Serveer met naan en cashewnoten. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top