Pizza’s van Da Asporto

Pizza’s van Da Asporto

Pizza's van Da Asporto don salmon
Ondanks dat ik deze week thuiswerk, de treinen rijden namelijk niet door de aanleg van een nieuw station bij Driebergen-Zeist, hebben we toch makkelijk gedaan. Het werd pizza, Michel had daar veel zin in (en ik ook hoor).
Ik koos weer eens voor een totaal andere pizza dan wat je zou verwachten bij mij. Ik koos de pizza don salmon. Deze pizza is belegd met roomsaus (in plaats van tomatensaus), gerookte zalm en ui. Heerlijk pizza en prima belegd.

Pizza's van Da Asporto spicy fiesta
Michel koos de spicy fiesta pizza. Deze pizza is belegd met gekruide kip, jalapenos, ui, paprika en mais. Ook deze pizza was lekker. Deze keer hebben we de pizza’s niet gedeeld, Michel houdt echt niet van vis.

Zoals vertrouwd was de bestelling van Da Asporto supersnel bezorgd. Heerlijke pizza’s!

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top