Plein 1913 in Downtown Veenendaal

Plein 1913 in Downtown Veenendaal

Plein 1913 in Downtown Veenendaal pulled lamb
Vandaag op spijkerbroekenjacht met Michel. Gelijk in de eerste winkel al geslaagd! Daarna hebben we nog wat gewinkeld om als laatste te gaan lunchen in de oude Pniëlkerk in Veenendaal waar nu Downtown Veenendaal zit. Bij het grandcafé wat daar is gevestigd hebben we specials van de menukaart gekozen.

Ik koos voor de special ‘Pulled Lamb’. Dit is zacht gegaard lamsvlees op een pita met kruidenyoghurt, spinazie, haloumi en barbecuesaus. Zoals je ziet een flink belegd broodje! De smaak was vol, goede combinatie!

Plein 1913 in Downtown Veenendaal Cuban Sandwich
Michel koos de special ‘Cuban sandwich’. Deze sandwich was belegd met roasted pork, achterham, oude kaas en augurk en wordt geserveerd met chipotle mayonaise. Hiervan heb ik een stukje geproefd en ik vond het wat weghebben van een MacDonalds of Burger King cheeseburger. Ook deze sandwich was heerlijk.

Plein 1913 in Downtown Veenendaal is een prima plek waar je fijn kan lunchen of genieten van je koffie of thee. Voor de kinderen is trouwens een speelhoek aanwezig.

Plein 1913 in Downtown Veenendaal
Tuinstraat 133
3901 RA Veenendaal

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top